Abovo Maxlead is zeven ervaren collega’s rijker

Nieuws
Abovo Media
Geschreven door Abovo Media
Geschreven op: 11 maart 2024Bewerkt op: 11 maart 2024

Groei en ontwikkeling staat centraal bij Abovo Maxlead. Daarom nemen wij als media-, content- en performance marketingbureau diverse ervaren professionals aan om de bestaande teams in Hoorn en Oegstgeest te versterken. Afgelopen kwartaal zijn deze zeven nieuwe collega’s gestart, ieder met hun eigen expertise.

Abovo Media - 24_1073013 Nieuwe werknemers 1200×628

Dave Nannings voegt zich als ervaren Media Strateeg bij het team van Abovo Media in Hoorn. Hij komt van Initiative waar hij werkzaam was in de rol van Communications Design Director. Daarvoor werkte hij als Solutions Consultant bij Newzoo en heeft hij ervaring opgedaan als Account Director Media bij Dunnhumby.

Pieter de Boer keert na een aantal jaar weer terug bij Abovo Media. Dit keer in de functie van Performance & Innovation Director. Hij heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in diverse interim klussen als Performance Marketeer.

Mariëlle Konijn wordt als Teamlead verantwoordelijk voor het SEA team bij Maxlead in Oegstgeest. Eerder werkte zij als Global Manager Paid Advertising bij Randstad. Haar eerdere ervaring heeft zij opgedaan als SEA Consultant bij KO9, Searchresult, Thomas Cook en Nuon. 

Berri van Roekel is de nieuwe Business Development Director bij Maxlead. Hij zal het team in Oegstgeest versterken met zijn ervaring als Account Director bij DPG Media en Sanoma. Zijn jarenlange ervaring ligt vooral in de telecombranche en heeft expertise in digital, print en performance partnerships.

Jentl Sikkema versterkt het marketingteam bij Abovo Maxlead als Marketing Communicatie Specialist. Zij komt van Talpa eCommerce en was hier werkzaam  als Category Specialist. Eerdere ervaring heeft zij opgedaan als Content Marketeer bij Blom Interieurs.

Jan Mulder gaat starten als SEA Consultant bij Abovo Media. Hij deed zijn ervaring op bij Budget Thuis als Online Marketeer en heeft daarvoor bij diverse organisaties gewerkt als Performance Marketeer.

Stephan Dumas is nieuw als HR Adviseur bij Abovo Maxlead. Hij is in 11 jaar tijd gegroeid van Recruitment Consultant naar HR Business Partner bij Projob. Vanaf deze maand versterkt hij het team van Abovo Maxlead.

Willem-Albert Bol, CEO Abovo Maxlead: “Onze bestaande teams worden verrijkt met komst van ook nieuwe collega’s. Ze brengen immers frisse perspectieven, nieuwe ideeën en vaak ook gespecialiseerde vaardigheden die onze teams altijd kunnen gebruiken. Hun aanwezigheid zal moeten leiden tot versnelling van innovatie en groei. Zeker met deze zeven sterke uitdagers die ons en onze klanten gaan prikkelen. Die mentaliteit is essentieel voor ons succes en onze relevantie van een bureau. Wij leven in een steeds veranderend landschap, dus stilstaan is geen optie.”

Media strategie
Boost je zichtbaarheid en bereik met doordachte mediastrategie. Maximale impact, optimale resultaten.
Media inkoop
Maximaliseer je exposure met slimme media-inkoop. Bereik je doelgroep effectief en optimaliseer je advertentiebudget.
Media consultancy
Media consultancy biedt gericht advies, verbetert mediaplanning en optimaliseert advertentieprestaties voor jouw campagne.

Overige Nieuwsberichten

Kennis
Abovo Media - 6W9A7710_Abovo Maxlead klantendag 2024
Abovo Maxlead viert 25-jarig jubileum
Nieuws
Abovo Media - 6W9A8536_Abovo Maxlead klantendag 2024
Onze jaarlijkse Abovo Maxlead Klantendag
Nieuws
Abovo Media - CFO-Studio-Schaarste-Innovatie-Groei-1024×576-1
CFO Studio – interview met Theun Eijkemans
Nieuws
Abovo Media - 24_1086314 – Visual Persbericht Hubo 500×500-zonder logo
Hubo wordt klant bij Abovo Maxlead
Nieuws
Abovo Media - BYD-X-Giovanni-van-Bronckhorst
BYD is E-mobility partner van UEFA EURO 2024
Nieuws
Abovo Media - scherm_afbeelding_2023-11-07_om_10.17.21
Abovo Maxlead wint media pitch VGZ
Nieuws
Abovo Media - 313170942_569841168480663_8674003532358655299_n (1)
Jean Bâton wint SAN Accent voor Fast Moving
Nieuws
Abovo Media - Eva Jinek foto  (3)
Klantendag 2024: meld je aan!
Nieuws
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag