Abovo Maxlead Academy

Blogs
Abovo Media
Abovo Media
17 november 2021
Abovo Media - 5005×500

September 2021, dé start van een nieuwe Academy voor een nieuwe groep jonge talenten. Voor het eerst als één bedrijf onder de nieuwe naam Abovo Maxlead Academy. 

De geschiedenis van de Abovo Maxlead Academy

De Academy is ooit begonnen bij Maxlead als een manier om nieuwe werknemers binnen 6 maanden op te leiden tot volwaardige online marketeer, want in een groep leer je sneller! Zeker als je de theorie van de trainingen en de groepsopdracht combineert met de intensieve begeleiding van je eigen mentor. Inmiddels is de Academy voor Maxlead een bewezen succes. Dit jaar was alweer de 8e Academy.

Academy 2021

We zijn deze editie gestart met een groep van negen nieuwe collega’s, die allemaal in verschillende disciplines of functies worden opgeleid.  

De Academy bestaat uit verschillende trainingen die door onze vakspecialisten worden gegeven. In het verleden vonden alle trainingen plaats in Oegstgeest, op het kantoor van Maxlead. Dit jaar is de eerste training in Hoorn georganiseerd op het kantoor van Abovo. Hierdoor leer je als deelnemer van de Academy veel over alle verschillende specialismen en disciplines die Abovo Maxlead in huis heeft. Denk aan het in kaart brengen van je doelgroep, SEA, SEO, Social Ads, CRO, Google Analytics, Display en Non-Digital Media. Kortom, alle facetten van online- én offline marketing komen langs.

Hoe ziet de periode van de Academy eruit?

Vanaf het moment dat de Academy begint, ben je zes maanden lang bezig met een opleidingstraject. Hierbij ligt in de eerste maanden de nadruk meer op de theorie, om deze onder begeleiding van je mentor en je team daarna zelfstandig in de praktijk te brengen.

De eerste zeven weken, heeft je week een strakke indeling: op maandag ben je bezig met zelfstudie, dinsdag en donderdag zijn dagen waarop je met je mentor werkt en de vrijdagen zijn voor de trainingen. Ook klanten sluiten aan bij een aantal van deze trainingen. Zo leer je ook waar anderen tegenaan lopen en werk je tegelijkertijd aan je netwerk. 

Op woensdagen ben je met je andere academisten bezig met het maken van de groepsopdracht. Een relaxte gezellige dag en doordat je met een vaste groep werkt, leer je elkaar goed kennen en bouw je een band op. Je leert zo ook op een laagdrempelige manier in zeven weken tijd de gehele organisatie kennen, je krijgt een beeld van de verschillende werkwijzen en leert hoe de mediabranche in elkaar zit. 

Bij de start van de Academy weet je nog niet goed welke taken bij welke functie horen en hoe deze functies een plek hebben binnen de organisatie. Aan het einde van het traject heb je goed beeld van alle functies binnen de organisatie en weet je welke services er worden aangeboden aan de klant. 

Academy volgen?

Heb jij nou dit artikel gelezen en ben je inmiddels net zo enthousiast als dat wij zijn? Wil jij op een leuke en laagdrempelige manier je nieuwe collega’s en werkgever leren kennen, maar ook meer kennis opdoen over jouw eigen specialisme én de mediabranche, dan is de Abovo Maxlead Academy echt iets voor jou. 

In Februari 2022 start weer een nieuwe academy, zien we jou daar? Kijk hier voor meer informatie.

 

Overige Blogs & Insights

Kennis
Abovo Media - Niels Bruinsma 2_1600
De kunst van Performance Marketing: veel meer dan een klik
Blog
Niels
Niels
Abovo Media - pexels-jack-sherman-20259785
Mediaontwikkelingen maart
Blog
Abovo Media
Abovo Media
Abovo Media - Evers_website_kopie
Het Evers-effect nader bekeken
Blog
Evert
Evert
Abovo Media - Effect van TV Commercials-1
Mediaontwikkelingen februari
Blog
Abovo Media
Abovo Media
Abovo Media - Creation first
Beat the algorithm, bet on creation
Blog
Daan
Daan
Abovo Media - https___www.abovomedia.nl_nieuws_lineaire-video-tv-bereik-blijft-afnemen-en-nu_
Een nieuw tijdperk in de Nederlandse mediawereld
Blog
Abovo Media
Abovo Media
Abovo Media - 3d-rendering-tech-nostalgia
De ‘gemene’ deler tussen tv, radio en de folder
Blog
Niels
Niels
Abovo Media - medium-shot-woman-sitting-alone-with-phone
Het geheime wapen van een successvolle campagne
Blog
Axinja
Axinja
Abovo Media - https-wwwabovomedianl-nieuws-mediaontwikkelingen-oktober-3-1
Mediaontwikkelingen
Blog
Abovo Media
Abovo Media
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag