Remko Poggenklaas nieuwe CEO van Abovo Media

Nieuws
Abovo Media
Abovo Media
3 oktober 2018

Per 1 november 2018 zal Remko Poggenklaas officieel de functie van CEO bij Abovo Media vervullen. Deze benoeming betekent dat Remko verantwoordelijk wordt voor de dagelijkse leiding en dat directieleden Kees Verbeek en Marinus Zoutendijk zich gaan richten op het corporate vertegenwoordigen van het mediabureau.

Abovo Media - remko_500x500

Remko Poggenklaas (45) werkt sinds 2011 bij Abovo Media en is de afgelopen jaren in steeds hogere mate verantwoordelijk geworden voor de operationele bedrijfsvoering. De officiële benoeming van Remko Poggenklaas tot CEO zien Verbeek en Zoutendijk dan ook als een logische stap. “Remko kent Abovo als geen ander. Hij kent de bedrijfscultuur, de ambitie én hij kent de wegen om te komen tot een organisatie die in staat is in te spelen op de veranderingen in het medialandschap”, aldus Kees Verbeek.

Door de benoeming krijgen Verbeek en Zoutendijk de ruimte om zich nog meer te profileren bij huidige en potentiële nieuwe klanten. Marinus Zoutendijk: “Wij merken dat binnen een veranderend medialandschap het steeds belangrijker wordt de klant bij de hand te nemen en deze wegwijs te maken in dat landschap. Dat vraagt tijd en aandacht. Met deze stap creëren wij die ruimte en verwachten wij een nóg positievere bijdrage te leveren aan de wensen van de klant.”

Kersverse CEO Remko Poggenklaas: ”Volgend jaar bestaat Abovo Media op de kop af twintig jaar. Het is Kees en Marinus gelukt om in die twintig jaar het bedrijf uit te laten groeien tot het grootste onafhankelijke mediabureau van Nederland. Een bedrijf met 120 medewerkers dat bovendien excelleert in de mix van online en offline media. Het stokje overnemen van twee van dergelijke boegbeelden is een geweldige eer en ik ben trots op de uitdaging het succes van Abovo Media de komende jaren uit te bouwen.”

Over Abovo Media
Gestart in 1999 als tweemansbedrijf. Uitgegroeid tot grootste onafhankelijke mediabureau met creatie, strategie, full digital en inkoop voor ruim 1300 klanten, waaronder Action, Basic-Fit, HG, Primera, alle Provincies, Weber Barbecues, Ambiance Zonwering, CeWe Fotoboek en Corendon. Abovo heeft de afgelopen jaren vele prijzen gewonnen waaronder FD Gazelles, Top-1 noteringen in de Emerce100 en Top-250 Groeibedrijf. Sinds 2014 behoort MediaBookers.nl bij Abovo Media en sinds 2017 eveneens DigitalBrixx. Abovo is aangesloten bij Platform Media Adviesbureaus (PMA) en heeft een Recma-notering. Abovo Media voldoet aan de hoogste ISO-certificeringen op gebied van informatiebeveiliging, kwaliteit en milieu.

Overige Nieuwsberichten

Kennis
Abovo Media - 1280×720
Master the German Market: 14 maart
Nieuws
Abovo Media - Afbeelding2
Winning the Future: Local Planet congres Dubai
Nieuws
Abovo Media - YXNzZXRzL2Fib3ZvLW1lZGlhLTA3LmpwZw==
Geen toekomst zonder duurzaam ondernemen
Nieuws
Abovo Media - 1080x1080_EmiroSmolders-AbovoMaxlead-02290 (1)
Willem-Albert Bol over belang van positionering, trends en ethiek
Nieuws
Abovo Media - Addressable TV-2048-web
Addressable TV krachtig instrument
Nieuws
Abovo Media - 37691-ai
Abovo Media start Retail Media Taskforce
Nieuws
Abovo Media - https___www.abovomedia.nl_nieuws_intratuin-kiest-abovo-media-als-nieuw-mediabureau_ (1).jpg (1)
Intratuin kiest Abovo Media als nieuw mediabureau
Nieuws
Abovo Media - image-2023-06-12t15-16-11-657z-5
Abovo Maxlead genomineerd voor Cross Media Bureau van het Jaar
Nieuws
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag