Wie wij zijn

Wij zijn Abovo Media, hét grootste onafhankelijke mediabureau van Nederland.

Al sinds de oprichting in 1999 werken we met gedreven, eigenzinnige collega’s. We zijn niet alleen een kritische adviseur, maar helpen je bovendien met het optimaliseren van jouw klantreis.

Wat ons onderscheidt van andere mediabureau’s? De mentaliteit en betrokkenheid van onze mensen. We knokken écht voor je en voelen ons allemaal verantwoordelijk voor jouw -en dus ook ons- succes. We dagen elkaar continu uit om nét even een andere invalshoek of aanvliegroute te kiezen. We brengen je steeds een stap verder, totdat je bent waar je wilt zijn. Pas dan zijn we tevreden. Kom maar op als je durft: samen veroveren we jouw markt.

Sinds oktober 2019 is Maxlead onderdeel van Abovo Media. Samen vormen de bedrijven, die hun eigen identiteit en locatie hebben behouden, een nieuwe (onafhankelijke) bureaugroep Abovo Maxlead, die 230 medewerkers telt en media- en consultancybestedingen van 200 miljoen euro beheert.

Abovo Media in de Media

Onze waarden

Abovo Media is de uitdager. De uitdager kenmerkt zich door een eigenzinnige blik op de wereld. Hij houdt niet van onnodige praatjes en poespas. Wij zijn eerlijk en betrokken in ons advies. Onze kernwaarden komen terug in onze mensen, in onze manier van werken en in onze projecten.

Ondernemend
we denken vooruit omdat we de urgentie voelen. We handelen omdat er actie nodig is. We denken aan de bottom-line, want er moet geld verdiend worden.

Lef
Zonder durf maak je geen stappen. Als je wilt groeien moet je een offensief marketing spel spelen. Soms met een uitglijder, maar dan sta je weer op en knok je door.

Kritisch
Een klant heeft geen behoefte aan een ja-knikker en vraagt juist om een scherpe, kritische mening.

Plezier
Een fijne sfeer en plezier in werk zet werknemers in hun kracht. De positieve energie die dat oplevert geven we door aan onze klanten.

Kwaliteit

Op alle facetten van onze dienstverlening willen wij kwaliteit bieden. Daarom laten wij ons door externe partijen beoordelen op diverse onderdelen. Om zo onze betrouwbaarheid en kwaliteit te borgen.  Op gebied van informatiebeveiliging, processen, privacy en kwaliteit. Maar ook op het gebied van duurzaamheid en milieu.

Partners

Alles wat wij doen als mediabureau staat in het teken van het hoogst haalbare. Dat zit in onze genen, wij kunnen niet anders. Wij koesteren onze kwaliteit. Dat we daarin aardig slagen blijkt wel uit vele keurmerken die wij inmiddels hebben verdiend. Zij staan garant voor de lange houdbaarheid van ons merk.

Betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid. Voor ons even normaal als ademen. Wij ondersteunen breedgedragen lokale en regionale evenementen en goede doelen. Wij zijn actief binnen allerlei organisaties. Zo organiseren wij ook jaarlijks een maatschappelijk event. Als organisatie vinden wij het belangrijk ons ook op deze manier in te zetten en een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Dat doen wij graag en met plezier.