Abovo. Eigenzinnig, inderdaad

Als grootste onafhankelijke mediabureau van Nederland helpen wij onze klanten groeien met behulp van media. Wij bieden een compleet pakket. Mediastrategie, planning, inkoop en campagnemanagement. Aangevuld met de disciplines creatie en data&tech.

Bij ons draait alles om impact en resultaat. Om uw resultaat welteverstaan. En als we het soms beter weten, dan zeggen wij dat ook. Want dat komt het resultaat ten goede. Dat kun je eigenzinnig noemen, maar wij vinden het eigenlijk heel normaal. Wij willen voor elke klant een zinnig verschil maken.

Wat je ook eigenzinnig mag noemen is onze drang om de boel een beetje op te schudden. Het medialandschap is dynamisch, constant in beweging. Dan kun je als mediabureau niet achterover leunen. Innoveren, barrières overwinnen en synergie creëren, dat is onze uitdaging. Met een unieke klantenservice, een eigen media-dashboard en ‘white label’-mogelijkheden. Centraal in onze filosofie staat onze volledige onafhankelijkheid en aanpakkersmentaliteit. Op eigen kracht zijn we groot geworden. Niet afhankelijk van partners, andere partijen of internationale netwerken. Hierdoor zijn wij flexibel en toegankelijk.

Wij werken vanuit een all-in principe. Bespreking tussendoor of telefonisch overleg? Altijd. Ons verdienmodel zit ‘m in de afspraken die wij vooraf overeenkomen. Op basis van een vast percentage of een fixed fee. Geen bijkomende kosten, geen uurtje-factuurtje. U weet precies waar u aan toe bent.

Geen uurtje-factuurtje

Even overleg? Altijd!

Alles onder één dak

Duidelijk en concreet

Kwaliteit

Op alle facetten van onze dienstverlening willen wij kwaliteit bieden. Daarom laten wij ons door externe partijen beoordelen op diverse onderdelen. Om zo onze betrouwbaarheid en kwaliteit te borgen.  Op gebied van informatiebeveiliging, processen, privacy en kwaliteit. Maar ook op het gebied van duurzaamheid en milieu.

Partners

Alles wat wij doen als mediabureau staat in het teken van het hoogst haalbare. Dat zit in onze genen, wij kunnen niet anders. Wij koesteren onze kwaliteit. Dat we daarin aardig slagen blijkt wel uit vele keurmerken die wij inmiddels hebben verdiend. Zij staan garant voor de lange houdbaarheid van ons merk.

Betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid. Voor ons even normaal als ademen. Wij ondersteunen breedgedragen lokale en regionale evenementen en goede doelen. Wij zijn actief binnen allerlei organisaties. Dat doen wij graag en met plezier.