Terug naar Diensten

Iedere klus begint bij het juiste gereedschap

Manieren om het u makkelijker te maken. Beter. Voordeliger.  Elke dag weer. Wij kunnen nou eenmaal lastig stilzitten. Wij hebben zelfs een speciale afdeling voor mensen die niet stil kunnen zitten. Een afdeling vol slimme mensen, die steeds op zoek zijn naar nieuwe manieren om nóg beter te adverteren. Manieren om de doelgroep in kaart te brengen. Manieren om nog beter zicht en regie te houden op uw activiteiten. Manieren om nog meer omzet uit uw campagne te halen. ‘Tools’ noemen wij deze ideeën. Behoorlijk handig gereedschap. Wij lichten er snel even twee voor u uit.

Mijn Abovo

Het voornaamste doel van onze klantportal ‘Mijn Abovo’ is transparantie. Het is úw verzamelpunt voor alle mediazaken die u bij ons onderbrengt. Advertenties, nieuwsbrieven, websites en personeelsbladen: ze staan er allemaal netjes in.  Een planning volgen of wijzigen? Geen probleem. Een directe koppeling tussen facturen en bijbehorende besteding. Uiteraard. Mijn Abovo is úw Abovo!

MediaBookers

Met MediaBookers ontwikkelde Abovo Media het eerste selfservice media-inkoopplatform voor adverteerders in Nederland. MediaBookers maakt het proces van media-inkoop eenvoudig en toegankelijk voor iedere adverteerder, van lokale zelfstandige tot landelijke grootmacht. Het zoeken, vinden en boeken van media is nog nooit zo makkelijk geweest.