Terug naar Diensten

Een product laten spreken

AM Media.tech is hét tech label binnen Abovo Maxlead. Middels digitale media-oplossingen biedt AM Media.tech gerichte data, overzichtelijke dashboards en handige tools die je helpen (potentiële) klanten eenvoudig en doeltreffend te bereiken.

Dataverzameling

Het verzamelen van klantdata en inzichten in de effectiviteit van jouw campagnes wordt alsmaar moeilijker door wet- en regelgeving en aangepaste browserinstellingen. Om zowel de privacy van jouw klanten te beschermen én gelijktijdig toch voldoende, goede en bruikbare data beschikbaar te hebben voor jouw marketingdoeleinden, bieden wij een reeks innovatieve producten aan.

Inzichten en resultaten

Data en inzichten gebundeld in begrijpelijke programma’s en dashboards. Zo kom je eenvoudig achter het online gedrag van klanten, de effectiviteit van jouw ingezette online campagnes en van de effecten op je bedrijfsresultaten. Deze bruikbare gegevens stellen jou in staat een (nog) scherpere (nog meer) onderbouwde invulling te geven aan jouw bedrijfsprocessen, beslissingen en marketinginspanningen.

Marketing- en conversie optimalisatie

Of het nu draait om informatievoorziening of conversie, het gebruiksgemak en de overtuigingskracht van de ingezette middelen zijn doorslaggevend voor het wel of niet behalen van jouw doelen. De doelgerichte aanpak van ons web development team biedt jou de helpende hand bij de bouw en optimalisatie van effectieve online communicatie- en marketingmiddelen.

Proces optimalisatie

Om succesvol en effectief te blijven, is het van belang je tijd en aandacht aan de inhoudelijke vraagstukken te kunnen besteden. Met onze zelf ontwikkelde, gespecialiseerde (media) systemen en tools zorgen we ervoor dat je te allen tijde beschikt over de juiste tooling en processen om jouw media-uitdagingen de baas te blijven.