Kwalitatieve leads uit jouw social media ads? Schakel Abovo Media in!

Social media strategie

We hoeven jou niet te vertellen dat social media niet mag ontbreken in je middelenmix. En ook als je social media gebruikt, ben je er nog niet helemaal. Dat kun je namelijk nog succesvoller doen: met advertenties. Maar daar heb je wel een succesvolle strategie voor nodig. Advertenties zijn concurrerend én ze kosten geld. Dat wil je meteen goed doen.

Abovo Media - Social Media analyse

Waarom eigenlijk social media ads inzetten?

Het is veilig om te zeggen dat de meeste bedrijven anno nu social media profielen hebben. Dat is mooi, maar het kan ook een nadeel voor jou zijn. Want hoe zorg jij dat je opvalt in deze grote oceaan aan concurrentie? Ads zijn een goede mogelijkheid om op te vallen bij de juiste doelgroep. Met onze bewezen social media advertentie strategieën helpen we jou om:

  • Bereik te vergroten. Bereik een grotere doelgroep en vergroot je online aanwezigheid.
  • De juiste niche te bereiken. Het grote voordeel van ads? Je kiest zelf aan wie je jouw ads toont. Na uitgebreid onderzoek weten wij precies wie dat is én op welk platform deze doelgroep zit.
  • Meer leads te genereren. Met de juiste boodschap aan de juiste doelgroep (zie het punt hierboven) bereik je kwalitatieve leads. Leads waarvan je weet dat ze zitten te wachten op wat jij verkoopt. En dat is meer waard dan een losse lead.
  • Je campagne zo goed mogelijk te onderhouden. Ads draaien betekent ook monitoren en aanpassen. Daar heb je in-house misschien niet altijd tijd voor, maar onze experts zitten erbovenop!
Kelly
Tim
Maureen

Geïnteresseerd in het uitbesteden van je ads?

Wij helpen jou

Wat leuk dat we je mogen verwelkomen in onze eigenzinnige ‘familie’. We helpen je graag. Laat het ons weten,, dan gaan we samen van je ads leadmagneten maken.

Consultancy
Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om jouw persoonlijk en professioneel te ondersteunen.
80+ Online Specialisten
Deze specialisten houden elkaar op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen over het online landschap.
Training & support
Neem gratis deel aan een training, Webinar, een virtual classroom training of volg training tracks.

De unieke aanpak van Abovo Media

Bij Abovo Media geloven we in een persoonlijke benadering met elke klant. Ons ervaren team van digitale marketing experts werkt nauw met je samen om je bedrijfsdoelen en doelstellingen te begrijpen. Op basis van deze inzichten ontwerpen we een op maat gemaakte social media advertentiestrategie die naadloos hierop aansluit.

We werken met alle belangrijke sociale mediaplatforms, waaronder Facebook, Instagram, X, LinkedIn en meer. Onze creatieve en resultaatgerichte aanpak zorgt ervoor dat je boodschap op de juiste manier wordt overgebracht en je potentiële klanten worden omgezet in trouwe ambassadeurs van je merk.

Hierom besteed jij je ads uit bij ons

  • We hebben creatieve ontwerpers in huis, die precies weten hoe ze van elke uiting een plaatje maken. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat onze ontwerpen responsief en dus geschikt voor ieder apparaat zijn.
  • We weten hoe we je doelgroep bereiken. Met ads kun je erg gericht een niche (of een hele grote) doelgroep aanspreken. Maar je moet maar net weten hoe je dat doet. We houden ons er dagelijks mee bezig, dus staan aan de top van de kennislijst.
  • Meetbaar resultaat. We werken altijd met analysetools die ons precies kunnen vertellen wat we goed doen, en waar we kunnen verbeteren. Zo is jouw campagne altijd optimaal.
  • Trendwatching. Trends zijn in de wereld van advertising altijd actueel. Maar niet iedere marketeer of contentspecialist heeft tijd om alle trends in de gaten te houden én er ook nog eens op tijd op in te spelen. Bij Abovo Media verdiepen we ons dagelijks in trends, zorgen we ervoor dat we op tijd inspringen en uitsluitend de juiste trends kiezen die bij jouw strategie passen.
  • We doen dit al ons hele ‘leven’. Je mag dus echt verwachten dat wij nieuwe ideeën en creatieve inzichten met ons meebrengen.
  • Je blijft op de hoogte van elke stap in het proces en de prestaties van je campagnes.
Kelly
Tim
Maak kennis met onze social specialisten
Abovo Media heeft een heel team aan SEO specialisten.
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag