Optimaliseer je sociale media voor meer conversie

Social media analyse

Hoe staat het met jouw social ads? Als je denkt dat het beter kan, kijken we graag eens mee. Onze experts beoordelen je volledige account en pluizen elke campagne uit. Met een score van één tot vijf en praktische handvatten weet jij na een audit precies waar je in kunt verbeteren voor meer conversie.

Abovo Media - Social media analyse

Wat is een social media analyse?

Een social media advertentieaccount audit is een grondige analyse van je advertentiecampagnes in social media. We onderzoeken de structuur van je campagnes, de toegepaste best practices en nog veel meer. Elk aspect van je campagne krijgt een score van één tot vijf op basis van onze bevindingen.

Mathieu
Kelly

Op naar meer resultaat uit jouw advertenties

Wij helpen jou

Wat leuk dat we je mogen verwelkomen in onze eigenzinnige ‘familie’. Laat hieronder even je gegevens achter, dan gaan we samen van je ads leadmagneten maken. Neem contact op.

Consultancy
Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om jouw persoonlijk en professioneel te ondersteunen.
80+ Online Specialisten
Deze specialisten houden elkaar op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen over het online landschap.
Training & support
Neem gratis deel aan een training, Webinar, een virtual classroom training of volg training tracks.

Praktische handvatten om je ads te verbeteren

Na de analyse ontvang je een uitgebreid rapport. Belangrijk in het rapport is dat we niet simpelweg delen wat je score is op ieder gebied, maar ook hoe je verbeterpunten actiegericht kunt aanpakken. Zo weet jij precies wat je moet doen om meer conversie te behalen.

De voordelen van een social media audit bij Abovo Media

  • Objectiviteit. Een extern perspectief helpt vaak enorm als het gaat om een social media check.
  • Budgetoptimalisatie. Het kan zijn dat je geld uitgeeft aan een verkeerde biedstrategie die je niets oplevert. Of dat je een te grote doelgroep hebt. De oorzaken zijn veelvoudig, maar met een audit zien we meteen waarom je ads niet scoren zoals je had gedacht en zorgen we dat je weet hoe je jouw budget wel slim inzet.
  • Betere segmentatie. Op welke doelgroepen richt jij je? We kijken of je dit allemaal goed hebt ingesteld, of dat dit nog beter kan.
  • We hebben creatieve ontwerpers in huis, die precies weten hoe ze van elke uiting een plaatje maken. Met hen checken we of je ad beter kan.
Kelly
Tim
Maak kennis met onze social specialisten
Abovo Media heeft een heel team aan SEO specialisten.
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag