Linkbuilding uitbesteden voor de meest krachtige website autoriteit

Linkbuilding uitbesteden

Verbeter je online aanwezigheid en vergroot je websiteverkeer door linkbuilding uit te besteden aan betrouwbare experts! Onze linkbuilding-diensten zijn ontworpen om jouw website hoger te laten ranken in zoekmachines, meer verkeer te genereren en jouw online zichtbaarheid te vergroten. Natuurlijk doen we dat op een duurzame manier die voldoet aan de richtlijnen van zoekmachines. Jij blij, Google blij.

Abovo Media - Online Marketing – SEO – Linkbuilding uitbesteden 3600×1545

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Het draait om het verkrijgen van kwalitatieve externe links van andere websites naar jouw eigen website. Deze links fungeren als aanbevelingen van andere bronnen, waardoor zoekmachines jouw website als relevanter en betrouwbaarder beschouwen. Hierdoor stijgt jouw websiteautoriteit en daarmee jouw kansen om hoger te ranken in de zoekresultaten.

Maar, linkbuilding is een grijs gebied binnen zoekmachineoptimalisaties. Want zoekmachines willen het liefst dat links op een natuurlijke manier ontstaan. En zodra je actief aan de slag gaat met het bouwen van links, dan gaat dit eigenlijk al direct tegen de richtlijnen van zoekmachines in. Daarom zorgen wij met onze diverse linkbuildingstrategieën voor een natuurlijk linkprofiel en hanteren we strenge kwaliteitseisen.

Giovanni
Yasmin
Dave

Linkbuilding door ons in laten richten?

Wij helpen jou

Wat leuk dat we je mogen verwelkomen in onze eigenzinnige ‘familie’. We gaan graag voor je aan de slag.

Consultancy
Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om jouw persoonlijk en professioneel te ondersteunen.
80+ Online Specialisten
Deze specialisten houden elkaar op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen over het online landschap.
Training & support
Neem gratis deel aan een training, Webinar, een virtual classroom training of volg training tracks.

Onze linkbuildingstrategieën

Iedere website is anders en daardoor vereist ook iedere klant een andere aanpak. Wij leveren daarom geen standaardpakketten, maar bieden altijd maatwerk. Afhankelijk van jouw wensen en jouw website kiezen we een strategie die bij jouw situatie past.

Betaalde linkbuilding

Veel blog- en nieuwswebsites zijn bereid om een link naar jouw website te plaatsen tegen betaling. Door betaalde linkbuilding bij ons uit te besteden, heb je controle over de websites die naar jou toe linken en naar welke pagina’s gelinkt wordt. Maar deze vorm van linkbuilding gaat tegen de richtlijnen van zoekmachines in. Zoekmachines proberen altijd om deze links op te sporen en niet mee te laten wegen in jouw rankings. Daarom zijn we zeer selectief in het uitzoeken van geschikte websites.

Kapotte backlinks herstellen

Het kan voorkomen dat andere partijen naar jouw website linken, maar dat de gelinkte pagina op jouw website inmiddels niet meer bestaat. In dat geval is er sprake van een kapotte backlink. Met onze tools kunnen wij deze kapotte backlinks opsporen en herstellen door contact op te nemen met de website waar de kapotte link op staat.

Brand mentions analyse

Met een brand mentions analyse krijg je inzichtelijk welke websites over jouw merknaam schrijven. Het kan hierbij gaan om blog- of nieuwswebsites die een artikel over jouw bedrijf hebben geschreven of jouw bedrijf noemen. Doordat deze partijen al schrijven over jouw merk, is de kans groot dat zij ook een link naar jouw website willen plaatsen. 

PR linkbuilding

Bij PR linkbuilding draait het om het creëren van waardevolle content, zoals persberichten, onderzoeken en/of nieuwsberichten, die relevant zijn voor jouw branche en doelgroep. Deze content wordt vervolgens actief verspreid naar relevante media en websites, met als doel om aandacht en interesse te wekken bij journalisten, bloggers en andere influencers. 

Wanneer deze publishers jouw content oppikken en ernaar linken, ontstaan er hoogwaardige backlinks naar jouw website.

Onze werkwijze:

Bij Abovo Media nemen we de tijd om jouw linkbuildingstrategie op maat te maken. Onze werkwijze omvat de volgende stappen:

  1. Nulmeting en analyse

We beginnen met een grondige nulmeting waarbij we het huidige backlinkprofiel van jouw website analyseren. Hierbij onderzoeken we welke websites momenteel naar jouw website linken en hoe waardevol deze links zijn. Daarnaast voeren we een analyse uit van de huidige zoekwoorden waar jouw website op gevonden wordt.

  1. Linkbuildingstrategie opstellen

Op basis van de nulmeting en jouw specifieke doelstellingen, bepalen we een strategie op maat. We kiezen de juiste linkbuildingmethode(s), focus keywords en bijbehorende landingspagina’s. Aan de hand daarvan bepalen we ook het linkbuildingbudget. 

  1. Optimaliseren

Zodra de linkbuildingstrategie is opgesteld, gaan we aan de slag met het actief verwerven van links. We benaderen relevante websites en creëren waardevolle content die de interesse wekt van potentiële linkpartners. Ons team werkt nauwkeurig en volgens de nieuwste SEO-richtlijnen om te zorgen dat de links organisch en relevant zijn.

  1. Rapporteren en evalueren

Iedere maand analyseren we de voortgang van de linkbuildingwerkzaamheden. We kijken daarbij naar de rankings van de gekozen focus keywords en meten de autoriteit van de website. Daarnaast evalueren we continu de effectiviteit van de linkbuildingstrategie en sturen we bij waar nodig. Zo blijven we altijd gefocust op het behalen van de beste resultaten.

 

Giovanni
Dave
Maak kennis met onze SEO specialisten
Abovo Media heeft een heel team aan SEO specialisten.
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag