Verbeter je lokale zichtbaarheid met een Google Bedrijfsprofiel

Google bedrijfsprofiel

Waar je vroeger in de Gouden Gids zocht naar een bedrijf bij jou in de buurt, doe je dit vandaag de dag eenvoudig via de zoekmachine van Google. Het Google bedrijfsprofiel, ook wel bekend als Google Mijn Bedrijf (GMB), fungeert als het digitale visitekaartje voor jouw bedrijf en maakt het makkelijk om online lokale bedrijven te vinden.

Abovo Media - Google bedrijfsprofiel

Wat is een Google Bedrijfsprofiel?

Met het Google Bedrijfsprofiel, ofwel Google Mijn Bedrijf profiel, heb je een krachtige tool in handen om je lokale zichtbaarheid te vergroten. Wanneer iemand op zoek is naar een bedrijf in jouw omgeving, kan jouw bedrijfsprofiel verschijnen in de zoekresultaten. Het is daarom essentieel dat je jouw bedrijfsprofiel volledig en nauwkeurig invult, zodat gebruikers een compleet overzicht krijgen van belangrijke informatie zoals het adres, de (speciale) openingstijden en relevante foto’s van je bedrijf. 

Door je Google Bedrijfsprofiel up-to-date en volledig te houden, vergroot je de kans dat potentiële klanten jouw bedrijf vinden en contact met je opnemen. Het biedt een directe manier om in contact te komen met je doelgroep en om vertrouwen en geloofwaardigheid uit te stralen als een lokale autoriteit.

Giovanni
Dave

Google Mijn Bedrijf door ons in laten richten?

Wij helpen jou

Wat leuk dat we je mogen verwelkomen in onze eigenzinnige ‘familie’. Laat hieronder even je gegevens achter, dan gaan we voor je aan de slag.

Consultancy
Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om jouw persoonlijk en professioneel te ondersteunen.
80+ Online Specialisten
Deze specialisten houden elkaar op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen over het online landschap.
Training & support
Neem gratis deel aan een training, Webinar, een virtual classroom training of volg training tracks.

De voordelen van een doordacht GMB-profiel

Het hebben van een doordacht Google Mijn Bedrijf profiel brengt een scala aan voordelen met zich mee:

 • Een betere vindbaarheid in de lokale zoekresultaten
 • Genereer reviews voor meer conversies en een betrouwbare uitstraling
 • Je krijgt een vermelding op Google Maps, waardoor je nóg beter wordt gevonden
 • Klanten kunnen met één druk op de knop telefonisch contact opnemen
 • Klanten kunnen gemakkelijk de route naar jouw winkel of kantoor vinden
 • Klanten zien bedrijfsinfo als (speciale) openingstijden in één oogopslag 
 • Verbetering van rankings op lokale zoekwoorden
 • Krijg meer inzichten in hoe jouw klanten bij jouw bedrijf terechtkomen

Haal inzichten uit Google Mijn Bedrijf

Naast alle bovengenoemde voordelen, is er nog één heel belangrijke: Google Mijn Bedrijf geeft inzicht in hoe jouw klanten jouw bedrijf ontdekken en welke acties ze ondernemen nadat ze jouw profiel hebben bekeken. Gebruik deze inzichten om jouw marketingstrategie te verbeteren en beter aan te sluiten bij de behoeften van jouw doelgroep!

De voordelen van Google Mijn Bedrijf uitbesteden

 

 • Specialistische expertise. In de jaren dat we bestaan, hebben we aardig wat klanten blij mogen maken met een ijzersterk Google-profiel. Daar pluk jij nu de vruchten van door samen te werken met een gespecialiseerd team! 
 • Tijd! Time = money. Tijd is waardevol voor ieder groeiend bedrijf. Iets belangrijks en intensiefs als Analytics uitbesteden aan één van je medewerkers, kan de verkeerde investering zijn. Bespaar tijd van je medewerkers, zodat zij zich op hun kerntaken kunnen richten.
 • Resultaatgericht. We richten ons altijd op resultaat. Presenteren je campagnes niet zoals gedacht of kan het beter? Dan gaan wij daarvoor zorgen.
 • (Dure) tools. Waar je als groeiend bedrijf misschien liever niet je geld uitgeeft aan geavanceerde marketing tools, geautomatiseerde software en meetinstrumenten, doen wij dat wel! Zo kunnen we je veel meer vertellen over je doelgroep, de markt en een passende strategie dan zonder deze tools. Ideaal om je profiel goed in te richten.

 

Giovanni
Dave
Maak kennis met onze SEO specialisten
Abovo Media heeft een heel team aan SEO specialisten.
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag