Wij maken jouw content SEO-proof!

Content optimalisatie

Wil je dat jouw website niet alleen goed vindbaar is in de zoekmachines, maar ook de juiste snaar raakt bij je bezoekers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze SEO-experts weten we alles over de juiste boodschap. Voor Google én je doelgroep.

Abovo Media - Content optimalisatie

Onze aanpak

Content optimalisatie begint bij het begrijpen van jouw bedrijf, jouw doelen en jouw doelgroep. We verdiepen ons in jouw onderneming en de branche waarin je opereert. Ook doen we uitgebreid zoekwoordenonderzoek om te achterhalen welke zoektermen jouw doelgroep gebruikt in de zoekmachines. Daarbij kijken we hoe goed jouw website vindbaar is op die relevante zoektermen. Op basis van deze inzichten gaan onze ervaren tekstschrijvers aan de slag met het creëren van nieuwe content of het optimaliseren van je huidige content. 

Rob
Dave

Blogs laten schrijven door onze specialisten?

Wij helpen jou

Wat leuk dat we je mogen verwelkomen in onze eigenzinnige ‘familie’. We gaan graag voor je aan de slag!

Vragend persoon_1
Consultancy
Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om jouw persoonlijk en professioneel te ondersteunen.
80+ Online Specialisten
Deze specialisten houden elkaar op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen over het online landschap.
Training & support
Neem gratis deel aan een training, Webinar, een virtual classroom training of volg training tracks.

Nieuwe content creëren

Als uit de analyse blijkt dat belangrijke onderwerpen waar jouw doelgroep veel naar zoekt nog ontbreken op je website, schrijven onze specialisten content die op een nieuwe landingspagina geplaatst wordt.

Bestaande content optimaliseren

Het kan zijn dat er rondom bepaalde thema’s al content op de website staat, maar dat deze nog niet goed gevonden wordt in de zoekmachines óf dat de content niet volledig is. In dat geval optimaliseren onze schrijvers jouw huidige teksten en maken deze SEO-proof.

Optimaliseer voor je doelgroep, niet voor zoekmachines

Bij veel mensen roept het woord ‘SEO teksten’ een verkeerd beeld op. Het impliceert namelijk dat de teksten vooral gericht zijn op zoekmachines. Maar niets is minder waar! Het uitgangspunt is dat webteksten in de eerste plaats voor jouw bezoekers zijn bedoeld. Mensen die op zoek zijn naar waardevolle informatie, producten of diensten. Onze specialisten hebben de expertise om jouw boodschap helder en overtuigend over te brengen op jouw doelgroep.

We gaan voor een sterke samenwerking

Omdat jij de expert bent in jouw vakgebied, betrekken we je graag bij het proces van content optimalisatie. Als expert weet je namelijk zelf het beste hoe jouw branche, product of dienst in elkaar steekt, en dit zorgt voor de sterkste content. Jouw input gebruiken wij vervolgens om er teksten van te maken die het goed doen in de zoekmachines. Zo bundelen we onze krachten!

Het laten schrijven en optimaliseren van jouw webteksten is een investering in de toekomst van jouw bedrijf. Het is een cruciaal onderdeel van jouw online marketingstrategie. Door te kiezen voor Abovo Media ben je verzekerd van professionele teksten die niet alleen voor meer verkeer naar je website zorgen, maar ook voor meer conversies. Want dat is uiteindelijk waar het om draait.

Wij zijn jouw partner

Wil je jouw website laten verrijken met overtuigende teksten die jouw bezoekers aanspreken én waarmee je meer SEO verkeer binnenhaalt? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen met het schrijven en optimaliseren van SEO-vriendelijke webteksten. Bij Abovo Media staan we voor je klaar om jouw online succes te vergroten!

Giovanni
Dave
Maak kennis met onze SEO specialisten
Abovo Media heeft een heel team aan SEO specialisten.
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag