Bereik jouw klanten online met lokale advertenties

Lokaal adverteren

Adverteren is duur. Toch? Nee! Dat hoeft echt niet. Bij Abovo Media werken we met AM Local, waar we lokaal adverteren. Lokaal adverteren is namelijk voor veel ondernemers de sleutel tot advertentiesucces.

Abovo Media - AMLocal-lokaal-adverteren

Hoe begin je met adverteren?

Adverteren kan een goede toevoeging zijn aan je marketingmix om nieuwe en bestaande klanten te bereiken. Als je weet wat je doet. Helaas is dat laatste niet altijd het geval, waardoor ondernemers onnodig hoge kosten voor algemene advertenties betalen. Omdat de advertenties te algemeen zijn, concurreren ze met andere bedrijven en verdwijnen ze in de zee aan ads. Lokaal adverteren is daar vaak een ideale oplossing voor.

Wat is lokaal adverteren?

Lokaal adverteren houdt in dat je adverteert op een specifieke plaats. Dat is vaak de vestigingsplaats van je winkel, of je werkgebied. Bezorg je bijvoorbeeld in Rotterdam en omstreken? Dan doe je er goed aan om in die plaatsen te adverteren. Mensen in Groningen hebben immers niets aan je advertentie, want daar bezorg je niet. Dat is vooral zonde van je geld.

Abovo Media - AMLocal_key-visual

Hierom wil je adverteren via AM Local:

Lokaal adverteren is dus een goede start, als je effectiever wilt adverteren. Wij werken met AM Local (een tool). Onder andere hierom:

  • Geen opstartkosten
  • Je adverteert al vanaf € 5,- per dag
  • Geen rapportagekosten
  • Experts die je campagne beheren
  • Transparante communicatie
  • Altijd inzicht in je eigen data
  • Advertenties op desktop, laptop, tablet en/of mobiel
Axinja
Oscar
Marika

Hoe begin je met adverteren?

Wij helpen jou

Adverteer nu eenvoudig op desktop, laptop, tablet en mobiel. Precies daar waar jouw doelgroep zich op dat moment bevindt. Doe het zelf of laat ons je helpen. Het team van AM Local staat voor je klaar.

Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag