Terug naar Digital

Scoor hoger in Google

U wilt natuurlijk met uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google terechtkomen. Op pagina 2 kijkt vrijwel niemand, dus met een top 10 positie heeft u goud in handen. Maar hoe krijgt u dit voor elkaar zonder dat u daar advertentiekosten voor hoeft te betalen? Dat is waar zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimization (SEO) om draait. In totaal zijn er zo’n tweehonderd factoren die de rangschikking van een website in de zoekmachines bepalen. Deze zijn grofweg onder te verdelen in drie hoofdcategorieën, techniek, content en autoriteit. Door uw website op deze drie componenten optimaal te verbeteren, kunnen wij uw vindbaarheid in Google structureel vergroten.

Onze SEO diensten

Vooraf maken wij kosteloos een SEO analyse van uw website. Hierin wordt de site beoordeeld op basis van de techniek, de content en de autoriteit. Als u er vervolgens voor kiest om met ons in zee te gaan, zullen onze werkzaamheden erop gericht zijn deze drie componenten te optimaliseren. Houd er rekening mee dat zoekmachine optimalisatie een investering op de langere termijn is. Het is een doorlopend proces en geen eenmalige activiteit. Wilt u snelle resultaten? Ook dan kunt u bij Abovo Media terecht. Onze SEA specialisten helpen u graag verder!

  • Technische optimalisaties 

De technische kant van SEO is cruciaal in het optimalisatieproces van een website. Wij zullen u voorzien van doorlopend technisch SEO advies. Ook kunt u ons inzetten om de overstap naar een nieuwe website te begeleiden. Wij zorgen ervoor dat de URL-migratie goed verloopt zonder dat u uw bestaande posities in Google verliest.

  • Content optimalisatie

Wilt u goed gevonden worden op relevante zoekwoorden die van toepassing zijn op uw website? Content-optimalisatie is een specialisme op zich en content is essentieel om goed te scoren in een zoekmachine. U vraagt zich waarschijnlijk af: welke zoekwoorden bevatten een hoog zoekvolume? Hoe moet ik mijn pagina’s indelen om op verschillende zoekwoorden zo goed mogelijk gevonden te worden? Hoe voorkom ik dubbele content? Vragen waar wij uiteraard een antwoord op hebben! Door een uitgebreid keywordonderzoek voor u uit te voeren, weten we wat voor u de juiste zoekwoorden zijn om op te gevonden te worden. Dit hoeven niet altijd de zoekwoorden te zijn waar het meest op gezocht wordt. Vervolgens zullen onze specialisten deze woorden verwerken in conversiegerichte SEO-teksten.

  • Linkbuilding

Een website kan qua techniek en content uitstekend in elkaar zitten, maar zonder links vanaf andere websites is het alsnog moeilijk om hoog te scoren in zoekmachines zoals Google. De hoeveelheid links en kwaliteit hiervan bepalen de (link)autoriteit van iedere website. Des te hoger de autoriteit van je website is, des te hoger is de kans dat je goed zal scoren in de organische zoekresultaten. Door middel van effectieve linkbuilding verhogen wij de autoriteit van je website.

Hét bureau voor zoekmachine optimalisatie

Als officieel Google partner zijn wij hét bureau om u en uw website naar de top van de zoekmachines te leiden. Onze SEO specialisten hebben alle kennis in huis om een gerichte SEO strategie op te zetten waarmee we een maximale stijging in organisch verkeer voor u realiseren. Bovendien zijn onze specialisten altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Google. De algoritmes die de rangschikkingen binnen de zoekmachines bepalen veranderen namelijk voortdurend. Hierdoor kan een methode die vandaag de dag effectief is, morgen alweer achterhaald zijn. Met Abovo Media kiest u daarom voor een bureau dat vooruit kijkt en weet hoe de toekomst van zoekmachine optimalisatie eruit ziet!

Maak kennis met onze SEO specialisten