Terug naar Diensten

De basis voor succes

 

Wij geloven niet in adverteren om het adverteren. Wij geloven in resultaat. En in de juiste strategie om dat resultaat te behalen. Daarom vertalen wij uw marketingdoelstellingen naar mediadoelstellingen. En stellen we vanuit een crossmediale aanpak de meest effectieve mediastrategie op die we gedetailleerd uitwerken, inkopen, uitvoeren en optimaliseren.

Mediastrategie

Wat is de juiste strategie om uw doelstellingen te behalen. Hoe vertellen we uw verhaal op de juiste wijze, aan de juiste doelgroep via het juiste kanaal. Wij vertalen uw marketingcommunicatiedoelstellingen naar mediadoelstellingen en bepalen op basis van data, inzichten en onderzoeken de koers.

Onze onderzoeksmethoden

Planning en inkoop

Er zijn nogal wat mediakanalen en -middelen. Digitaal, lokaal, landelijk. Out of home, radio, display, TV, print, social, search. Uit alle mogelijkheden maken wij een analyse en een transparant mediaplan, voorzien van bereikcijfers, doelgroepen, inzetfrequentie en timing. Die wij vervolgens tegen de scherpst mogelijke tarieven inkopen.

Onze digitale diensten

Over onze TradeDesk

Campagnemanagement

Tijdens de campagneperiode houden wij de campagne goed in de gaten en optimaliseren we deze waar mogelijk. Tussentijds krijgt u van ons rapportages. Om vervolgens op basis hiervan bij te kunnen sturen en het hiermee het beste resultaat te krijgen uit uw mediabudget.