Terug naar Digital

Hoger in Google komen met SEO

Je wilt met je website natuurlijk steeds hoger in de Google zoekresultaten terecht komen. Op pagina 2 kijkt vrijwel niemand, dus met een top 10 positie heb je goud in handen. Maar hoe kun je hoger in Google komen zonder dat je daar advertentiekosten voor hoeft te betalen? Dat is waar zoekmachine optimalisatie (SEO) om draait. In totaal zijn er zo’n tweehonderd factoren die de rangschikking van een website in de zoekmachine bepalen. Deze zijn grofweg onder te verdelen in drie hoofdcategorieën: techniek, content en autoriteit. Door je website op deze drie componenten optimaal te verbeteren, kan de de vindbaarheid in Google structureel worden vergroot.

Onze SEO diensten

Vooraf maken wij kosteloos een SEO website analyse. In deze analyse wordt de website beoordeeld op basis van drie componenten: techniek, content en autoriteit. Als je vervolgens kiest voor Abovo Media als zoekmachine optimalisatie bureau, dan zullen onze werkzaamheden erop gericht zijn deze drie componenten te optimaliseren om uiteindelijk je ranking in Google te optimaliseren. Houd er rekening mee dat SEO optimalisatie een investering op de langere termijn is. Het is een doorlopend proces en geen eenmalige analyse en optimalisatie van de website.

  • Technische optimalisaties 

Bij website optimalisatie is de technische kant van SEO cruciaal. Dit zorgt ervoor dat Google de website beter kan scannen en begrijpen. WIj zullen je voorzien van doorlopend technisch SEO advies. Ook kun je ons inzetten om de overstap naar een nieuwe website te begeleiden. Wij zorgen ervoor dat URL-migratie goed verloopt zonder dat je bestaande posities in Google verliest.

  • Content optimalisatie

Wil je goed gevonden worden op relevante zoekwoorden die van toepassing zijn op je website? Content-optimalisatie is een specialisme op zich en content is essentieel om hoger in Google te komen. Je vraagt je waarschijnlijk af: welke zoekwoorden bevatten een hoog zoekvolume? Hoe moet ik mijn pagina’s indelen om op verschillende zoekwoorden gevonden te worden? Hoe voorkom ik dubbele content? Dit zijn vragen waar onze SEO specialisten uiteraard een antwoord op hebben! Door een uitgebreid zoekwoorden onderzoek en analyse weten we wat voor jou de juiste zoekwoorden zijn om op gevonden te worden. Dit hoeven niet altijd de zoekwoorden te zijn waar het meest op gezocht wordt. Vervolgens zullen onze specialisten deze woorden verwerken in SEO-teksten.

  • SEO Linkbuilding

Een website kan qua techniek en content goed in elkaar zitten, maar zonder relevante links vanaf andere websites is het alsnog moeilijk om hoger in Google te komen. De hoeveelheid links en kwaliteit hiervan bepalen de (link)autoriteit van iedere website. Hoe hoger de autoriteit van je website, des te groter de kans om hoger in Google te komen met je website. Door middel van effectieve linkbuilding en een goede linkbuilding strategie verhogen wij de autoriteit van je website.

  • SEO en SEA 

Bij SEO gaat het vooral om het optimaliseren van de website voor de lange termijn. Bij SEA is dit wel anders. Daar gaat het om het adverteren om snel gezien te worden. Niet alleen binnen de Nederlandse zoekmachines, maar ook via websites als Marktplaats en Beslist. SEA is dé manier om snel resultaat te boeken. Natuurlijk is het ook mogelijk om SEO en SEA tegelijk in te zetten, nog veel beter zelfs! Deze twee diensten versterken elkaar om in zijn totaliteit nog beter zichtbaar te worden in de zoekmachine. Wordt er een landingspagina geoptimaliseerd voor SEO? Dan kan ondertussen de kwaliteitsscore van een SEA campagne worden verhoogd. De zoekwoorden waarvoor advertenties worden getoond in de zoekmachine kunnen weer gebruikt worden om nieuwe landingspagina’s te creëren of huidige te versterken. Wil je snelle resultaten boeken? Onze SEA specialisten helpen je graag.

Hét zoekmachine optimalisatie bureau

Als officieel Google partner zijn wij hét bureau om jou en jouw website naar de top van de zoekmachines te leiden. Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) specialisten hebben alle kennis in huis om een gerichte SEO strategie op te zetten, waarmee we een maximale stijging in organisch verkeer voor jou realiseren. Bovendien zijn onze SEO specialisten altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de zoekmachine optimalisatie van Google en andere zoekmachines. De algoritmes die de rangschikkingen binnen de zoekmachines bepalen veranderen namelijk voortdurend. Hierdoor kan een methode die vandaag de dag effectief is, morgen alweer achterhaald zijn. Met Abovo Media kies je daarom voor een bureau dat vooruit kijkt en weet hoe de toekomst van zoekmachine optimalisatie eruit ziet!

Maak kennis met onze SEO specialisten