Terug naar Digital

Alle ballen op data

Social media platformen hebben zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld op het gebied van slim adverteren. Deze nieuwe manier van de doelgroep benaderen hebben we bij Abovo volledig omarmt. Abovo kijkt samen met jouw organisatie naar het daadwerkelijke doel dat een social media campagne heeft. Zijn het verkopen? Wil je werken aan jouw merkbekendheid? Wil je graag de doelgroep uitvragen voor informatie? Het kan allemaal!

Wij helpen je niet met het maken van de volgende stap, maar met het maken van meters. Op platformen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, TikTok en Twitter zorgen wij voor de best mogelijke manier om zichtbaar te zijn en ook daadwerkelijk resultaat op te leveren. Alle adviezen en beslissingen nemen wij op basis van data en statistieken om daar in elke fase van de sales-funnel toegevoegde waarde te kunnen bieden. Wie is nou precies jouw doelgroep? Laat dat maar over aan data. Het maken van aannames is tegenwoordig niet meer nodig. De geavanceerde algoritmes zijn inmiddels dusdanig ver dat het dit soort vraagstukken moeiteloos oplost.

Wat je ook kiest, wij hebben de kennis. Wij helpen met de strategie, wij zorgen voor tekst en ontwerp, wij testen, analyseren en houden de resultaten bij. Eigenlijk doen we gewoon alles wat je nodig hebt om te slagen en om écht resultaat te genereren. De eerste followers heb je al. Dat zijn wij.