Terug naar Diensten

The war for talent. Dat klinkt spannend en dat is het ook. Want het is tegenwoordig een behoorlijke strijd om gekwalificeerd personeel te vinden. Zullen we samen die strijd aanbinden? Dan pakken we de zaken toch even anders aan. Niet blindstaren op gebaande paden, maar kijken waar de kansen liggen. En die kans ligt bij jou, als aantrekkelijke werkgever. Employer branding, noemt men dat. Dé manier om gezien, gevonden en gezocht te worden. Ingewikkeld? Valt reuze mee. Wij helpen je verder met arbeidsmarktcommunicatie.

1. Recruitment marketing

Alles begint bij de fundering: de essentiële voorwaarden om kandidaten te vinden en deze op een logische manier door het recruitmentproces te leiden. Wij nemen werk uit handen.

  • ABOVO | Recruitmentwebsite
  • Recruitment marketing: maken van vacatureteksten,  plaatsingen op jobboards, inrichten SEO/SEA, social recruitment, print

 

2. Employer branding

Lastig in te vullen vacatures? Maak zichtbaar wie je bent. Zet jezelf neer als de ideale werkgever. Handel daarnaar. En ontdek dat er heel veel latent talent op jou zit te wachten. Een gerichte media aanpak.

3. Als je het niet meer weet

Vacatures die al lange tijd open staan, vragen een andere aanpak. Lukt het niet de juiste kandidaat te vinden? Samen gaan we deze strijd aan om de topkandidaat te vinden. Wij helpen je het verhaal te vertellen.

  • Gerichte arbeidsmarktpositie- en merkanalyse
  • Strategie – media – creatie