Intersport Twinsport S2S

Case

Bij Intersport Twinsport vinden sportliefhebbers het grootste aanbod aan sportartikelen van diverse grote merken. Zoals Nike, Adidas, Puma, Asics en Reebok. Naast een uitgebreide webshop beschikt Intersport Twinsport over 18 fysieke winkels verspreid over heel Nederland.

Abovo Media - 2016-04-28

Toegepaste diensten

Server 2 server
Server 2 server data geeft inzicht in het werkelijke bereik van jouw campagnes, en heb je toegang tot alle beschikbare data.
Social media marketing
Social media marketing vergroot jouw naamsbekendheid op verschillende platforms met verschillende strategieën en analyses.

Doelstelling

De online verkopen van Intersport Twinsport stegen hard gedurende de zomermaanden door de Facebook advertentiecampagnes. Echter zorgde een iOS update (14.5) voor minder beschikbare data waar we op konden sturen. De belangrijkste wijziging is dat online privacy beheer in de handen wordt gelegd bij de gebruiker.

Onze aanpak

Om dit op te lossen heeft Abovo Media de Facebook Server-to-Server geïmplementeerd via de Google Tag Manager. De Facebook S2S zorgt voor voldoende data, zodat advertentiecampagnes geoptimaliseerd kunnen worden. Daarnaast worden de campagneresultaten op de juiste manier geattribueerd aan de campagne. De software is AVG/GDPR proof waarbij ook gevoelige informatie automatisch wordt versleuteld.

Abovo Media - Twinsport_Nieuwe-website_homepage-banners_1300x848
Tim

Tim Dijkman

Abovo Media

“Onze Facebook S2S tool helpt ons in deze nieuwe wereld van tracking om het maximale uit onze campagnes te halen. De campagnes van onze klant Intersport Twinsport zijn grotendeels afhankelijk van online performance. Doordat we het algoritme van Facebook kunnen blijven voeden met relevante en verrijkte data, kunnen wij de best mogelijke performance campagnes draaien voor onze klant. Daarnaast is betrouwbare data cruciaal voor het maken van de juiste (op data gebaseerde) beslissingen.”

Resultaten

Voor de implementatie zijn de resultaten een maand bijgehouden en deze gegevens zijn vergeleken met de maand van implementatie. Het leverde de volgende resultaten op:

18% meer viewcontent Event ID’s
17% meer initiate checkout Event ID’s
15% meer Add to cards Event ID’s
20% meer Purchase Event ID’s

Intersport Twinsport

Testimonial
Foto van Intersport Twinsport

Op dit moment is de tool onmisbaar voor de Abovo Media specialisten om te sturen op betrouwbare Facebook data. Zonder de Facebook S2S missen wij veel campagne data. Voor Intersport Twinsport is dit een goede stap richting de cookieloze toekomst! ”

Daan
Elzemieke
Evert

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw merk?

Wij helpen jou
klant cases
Abovo Media - Acibadem-still-0
Acibadem – Zorg verlenen is een kunst
Abovo Media - DENIM_SOCIAL_NL_FB-IG_MAIN_1x1_02
Denim Solar – Proud to be boring
Abovo Media - Collection AD A03
BYD – 100% elektrisch, 100% bereikbaar
Abovo Media - 23_1034133 Afbeelding 1080×1080-1
Tankey – tank slim, bespaar meer!
Abovo Media - vitens-omslagimage
Vitens- Droge bespaartips
Abovo Media - Transdev
Transdev- Ik buschauffeur?
Abovo Media - case tonzon
Tonzon- Even #Trefzeker als Tonzon
Abovo Media - 210305-Persfotos-IntoFortySix-1-1-scaled
Scapino- Into fourty six
Abovo Media - primera2
Primera- Altijd in de buurt
Abovo Media - BF beeld 1080×1080 rgb-1
Basic-Fit- Make Fitness your Basic
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag