Even lunchen met... Merel Kors

Blogs
Abovo Media
Abovo Media
4 juni 2019
Abovo Media - merel_even-lunchen-met-kopie

Merel Kors is sinds februari 2016 werkzaam bij Abovo Media als Programmatic Specialist. In deze rol is ze verantwoordelijk voor het voorbereiden, beheren en evalueren van online campagnes met behulp van programmatic tooling.

Wat is je lunch vandaag?
Vanmorgen had ik een salade mee van thuis. Lekker met kipfilet, stukjes komkommer en een paar cashewnoten. Heerlijk!

Wie ben je?
Ik ben Merel Kors. Geboren en getogen op ’t platteland, in Hem welteverstaan. Net terug van een fantastisch half jaar reizen en werken op een ranch in Australië, waar vooral mijn innerlijke cowgirl een grote grijns van kreeg. Nog steeds, trouwens. Inmiddels ben ik terug bij Abovo en heb ik de Australische Quarter Horses weer ingeruild voor mijn bureaustoel. In het weekend vind je me eerder met een biertje op de dansvloer van een kermistent dan in een chique tent, maar ik ben ook in mijn element op een gezellige zomeravond met vrienden aan de rand van ons mooie IJsselmeer.

Waarom werk je bij Abovo?
De werkcultuur hier is ontzettend fijn. Ondertussen maak ik al bijna drie jaar deel uit van het programmatic team en je merkt dat we ook echt een eenheid vormen. We weten het beste in elkaar naar boven te halen en onze successen behalen én vieren we samen. We zijn door onze gouden combinatie twee jaar op rij tot Beste Tradedesk van Nederland verkozen, een titel om trots op te zijn. We zijn goed in wat we doen en dat is nou eenmaal lekker werken.

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?
Als het lukt, begint mijn dag in het zwembad voor een paar verfrissende baantjes. Dan stap ik op de fiets naar Hoorn, zodat ik topfit m’n computer opstart. Eerst de mail bijwerken, dan de prio’s bepalen en daarna kan het echte werk beginnen. Ik scan alle lopende campagnes en stuur gelijk bij als er grote opvallendheden zijn. Later duik ik dieper de campagnes in om te bepalen welke optimalisaties we kunnen doorvoeren om zo het maximale uit de campagnes te halen. Tussendoor zijn er meetings voor een briefing of brainstorm, schakelen we met het creatieteam of is er een presentatie van een exploitant die de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied komt delen. En, ook niet geheel onbelangrijk, op de ideale werkdag mag een potje tafelvoetbal niet ontbreken.

Wat beteken je voor onze klanten?
Op basis van de beschikbare data creëren we relevante en gepersonaliseerde campagnes die op verschillende momenten in het beslissingsproces van de doelgroep kunnen inhaken. Onze klanten kunnen rekenen op op maat gemaakte voorstellen. Ik zie programmatic niet als inkooptool maar als marketingtool om cross channel effectief te sturen op resultaat (Digital Out Of Home/Spotify/YouTube/etc).

Waar ben je trots op?
Op ons team, zonder twijfel. We vullen elkaar maximaal aan en de sfeer is goud waard. Een individueel succesje was mijn nominatie als Rising Programmatic Star bij de Programmatic Talent Awards. Ik eindigde uiteindelijk als tweede, maar trots is wel de emotie die de avond laadde. Waardevol om mee te maken en een mooie aanleiding om even stil te staan bij de ontwikkeling die ik, mede dankzij mijn collega’s bij Abovo, heb doorgemaakt.

Overige Blogs & Insights

Kennis
Abovo Media - Effect van TV Commercials-1
Mediaontwikkelingen februari
Blog
Abovo Media
Abovo Media
Abovo Media - Creation first
Beat the algorithm, bet on creation
Blog
Daan
Daan
Abovo Media - https___www.abovomedia.nl_nieuws_lineaire-video-tv-bereik-blijft-afnemen-en-nu_
Een nieuw tijdperk in de Nederlandse mediawereld
Blog
Abovo Media
Abovo Media
Abovo Media - 3d-rendering-tech-nostalgia
De ‘gemene’ deler tussen tv, radio en de folder
Blog
Niels
Niels
Abovo Media - medium-shot-woman-sitting-alone-with-phone
Het geheime wapen van een successvolle campagne
Blog
Axinja
Axinja
Abovo Media - https-wwwabovomedianl-nieuws-mediaontwikkelingen-oktober-3-1
Mediaontwikkelingen
Blog
Abovo Media
Abovo Media
Abovo Media - https___www.abovomedia.nl_nieuws_meta-targeting-update_
Meta targeting update
Blog
Abovo Media
Abovo Media
Abovo Media - https___www.abovomedia.nl_nieuws_mediaontwikkelingen-september-2_
Mediaontwikkelingen september
Blog
Abovo Media
Abovo Media
Abovo Media - https___www.abovomedia.nl_nieuws_brightonseo-2023-vijf-belangrijke-takeaways_ (1)
BrightonSEO 2023: vijf belangrijke takeaways
Blog
Abovo Media
Abovo Media
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag