Even lunchen met... Henk Kerckhoffs

Blogs
Abovo Media
Geschreven door Abovo Media
Geschreven op: 3 september 2019Bewerkt op: 6 december 2023
Abovo Media - even-lunchen-met-henk

Henk werkt al 12 jaar bij Abovo Media. Als manager van de afdeling ICT en Innovatie is hij verantwoordelijk voor alle ICT projecten bij Abovo.

Wat is je lunch vandaag?
Een vers gesmeerd broodje rookvlees en een broodje eiersalade. Eenvoudig maar wel erg lekker! Deze twee op één broodje combineren kan trouwens ook prima…

Wie ben je?
Ik ben Henk Kerckhoffs, 33 jaar en geboren en getogen in Hoorn. Eind vorig jaar ben ik verhuisd naar Blokker, maar nog steeds op 10 minuten fietsen van Abovo. Ik woon samen met mijn vrouw (Simone), drie zoons (Julian, Luuk en Sem) en kat (Pluk). Een huis vol energie en gezellige drukte. Mijn doordeweekse avonden worden vaak gevuld met Netflix, een (computer)spelletje met de kids of een wedstrijd van mijn zaalvoetbalteam. De weekenden zijn met een gezin van vijf ook nooit saai, met leuke uitstapjes, verjaardagen, hulp bij huiswerk en natuurlijk op z’n tijd een ‘bieravondje’ met vrienden.

Waarom werk je bij Abovo?
Ik ben bijna 12 jaar werkzaam bij Abovo en in al die jaren is er geen moment saai of eentonig geweest. Geen dag, geen project en geen probleem is hetzelfde. De dynamiek en uitdagingen die dit met zich meebrengt en vooral de voldoening als we problemen oplossen en projecten opleveren ‘bindt’ mij aan Abovo.

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?
Ik begin de dag met het doorspitten van mijn mailbox en het maken van mijn persoonlijke dagplanning. Om 9.00 uur is de ‘daily standup’ en komen we met het development-team kort samen om de voortgang van lopende projecten door te nemen en te bespreken wat voor werkzaamheden er voor die dag op de planning staan. De rest van de werkdag is iedere dag anders. Ik maak projectplannen, zit in meetings met collega’s en IT-leveranciers, overleg met het development-team over technische ontwikkelingen en maak plannen voor het verder ontwikkelen van de afdeling. Tussendoor zoek ik nog even naar tijd om te lunchen en dan vliegt een dag vaak voorbij.

Wat beteken je voor onze klanten?
Voor de afdeling ICT & Innovatie zijn vooral onze collega’s onze klanten. Vanuit IT-beheer zorgen wij ervoor dat alle computers, servers, telefoons en overige IT-systemen optimaal functioneren en presteren. En het development-team is verantwoordelijk voor ons eigen, zelf ontwikkelde backoffice-systeem waar bijna het hele bedrijf mee werkt. Van ordering en facturatie tot marketingdata-tools en een compleet planningssysteem zijn hierin ondergebracht.

Dit alles betekent natuurlijk niet dat klanten helemaal niets merken van het werk op mijn afdeling. Naast ons backoffice-systeem hebben wij ook nog het klantenserviceportaal Mijn Abovo ontwikkeld, met verschillende rapportage-tools en inzichten voor onze klanten. En ook online boekingsplatform MediaBookers, waar klanten zelf hun media inkoop kunnen regelen, is geboren en ontwikkeld op onze afdeling.

Waar ben je trots op?
Dat de door ons ontwikkelde systemen ervoor zorgen dat collega’s goed en efficiënt hun werk kunnen doen. Dat klanten blij worden van onze rapportages en tooling, met reacties als: ‘Dat hebben jullie snel geregeld!’ en ‘Wauw, ik wist niet dat dit ook mogelijk was!’. En de groei die ik in de afgelopen jaren bij Abovo heb doorgemaakt, van junior webdeveloper naar afdelingsmanager.

Overige Blogs & Insights

Kennis
Abovo Media - pexels-googledeepmind-18069696-vierkant
Het Google algoritme lek: wat we tot nu toe weten
Blog
Dave
Dave
Abovo Media - ek-voetbal-en-het-nederlands-elftal
Waar is dat Oranjegevoel?!
Blog
Daan
Daan
Abovo Media - Afbeelding1
De impact van SGE en headless CMS’en
Blog
Dave Dave Zutt
Giovanni Giovanni Goedhart
Abovo Media - homepage-concept-with-search-bar (1)
Van SEO naar SXO
Blog
Carine
Carine
Abovo Media - 1080×1080-Friends-of-Search
De belangrijkste SEO-inzichten van Friends of Search 2024
Blog
Dave Dave Zutt
Giovanni Giovanni Goedhart
Abovo Media - Voetbal-blog-rob
Van live naar beleven: de transformatie van sport in media
Blog
Rob
Rob
Abovo Media - Niels Bruinsma 2_1600
De kunst van Performance Marketing: veel meer dan een klik
Blog
Niels
Niels
Abovo Media - pexels-jack-sherman-20259785
Mediaontwikkelingen maart
Blog
Abovo Media
Abovo Media
Abovo Media - Evers_website_kopie
Het Evers-effect nader bekeken
Blog
Evert
Evert
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag