Omnichannel magazine

In de vierde editie van het Omnichannel Magazine benaderen we het onderwerp ‘Omnichannel is het nieuwe normaal’ vanuit meerdere invalshoeken. Het schakelen tussen kanalen is in een moderne klantreis essentieel. Het is makkelijk geroepen, maar nog best complex. Lees alles over omnichannel in ons nieuwe magazine.

Bestel het gratis magazine online

Terugblik op...

‘’Samen scoren, winnen met de juiste aanpak’’.

Het thema dat centraal stond tijdens onze jaarlijkse Klantendag. Met meer dan 250 klanten, relaties en collega’s waren we aanwezig in Fort Voordorp. Een marketingmiddag rondom uitdagen waar ruimte was voor inspiratie, innovatie en netwerken. Met meer dan 16 sessies in de tracks Content & Creatie, Data & Tech, Media & Performance en Business. Keynote spreker Arne Slot, hoofdtrainer Feyenoord, sloot de dag af.

Wij kijken terug op een geslaagde dag!

Benieuwd naar deze dag? Bekijk de aftermovie.

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Begin februari gaat de 10e Abovo Maxlead Academy van start, een opleidingsprogramma voor talentvolle, jonge online marketeers. Wil je graag als
Junior Online Marketing Consultant aan de slag bij Abovo Maxlead?

Meer info over de Academy

Nieuws

Het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.

Maxlead

Ons digital marketingbureau. Als strategisch partner helpt Maxlead klanten met het genereren van leads en sales, zowel in Nederland als internationaal.

Onze klanten

Een bloemlezing uit het rijke arsenaal aan mooie, sterke en ambitieuze merken. Wij zijn er trots op voor hen te mogen werken.