09
sep
2013

Nieuwe versie WebManager nu beschikbaar

Abovo WebManager / Website

webmanager newsletter 150x150 Nieuwe versie WebManager nu beschikbaarEr is een nieuwe versie van Abovo WebManager beschikbaar. In deze versie zitten verschillende nieuwe features en de snelheid is nog verder toegenomen.

De basis, de ingebouwde WordPress-engine, is vernieuwd, waardoor de algehele performance is toegenomen. Ook het beheer van menu’s, mediabestanden en revisies is verbeterd. Tevens zijn een aantal beveiligingsproblemen, waar oudere versies soms mee te kampen hadden, opgelost.

Nieuwe, handige functies
Daarnaast zijn door onze ontwikkelaars verschillende handige functies aan WebManager toegevoegd. Op het dashboard is bijvoorbeeld een handige Google Analytics-widget gekomen waarin de belangrijkste gegevens uit Google Analytics direct af te lezen zijn. Verder is de zoekfunctionaliteit geoptimaliseerd, zodat de zoekresultaten sneller en completer worden weergegeven.

Aan kleine handigheidjes is ook gedacht. Zo zijn in deze versie alle pagina’s, nieuwsberichten en agenda-items snel en makkelijk op te slaan met de toetsencombinatie ctrl-S (Windows) of cmd-S (Apple).

Heeft u interesse?
Naast veel nieuwe functionaliteiten biedt deze upgrade ook oplossingen voor beveilingsproblemen. Ons advies is dan ook om te kiezen voor een upgrade naar de nieuwste versie van Abovo WebManager. Mathijs Jansen, onze accountmanager Internet, kan u over alles wat u wilt weten vertellen. U kunt hem bereiken op 0229-281 038.

webmanager Nieuwe versie WebManager nu beschikbaar

← Terug naar overzicht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt nooit gepubliceerd of gedeeld.

Misschien ook interessant

26
maa
2015

Alle registers open voor NVM Open Huis

Abovo Media, Print

Lees verder
25
maa
2015

Speciale uitgave voor Schutz Mannenmode

Abovo Media, Print

Lees verder
25
maa
2015

Wijziging in de cookiewet – wat betekent dat voor uw website?

Abovo Media, Online

Lees verder
?>