09
sep
2013

Nieuwe versie WebManager nu beschikbaar

Abovo WebManager / Website

Er is een nieuwe versie van Abovo WebManager beschikbaar. In deze versie zitten verschillende nieuwe features en de snelheid is nog verder toegenomen.

De basis, de ingebouwde WordPress-engine, is vernieuwd, waardoor de algehele performance is toegenomen. Ook het beheer van menu’s, mediabestanden en revisies is verbeterd. Tevens zijn een aantal beveiligingsproblemen, waar oudere versies soms mee te kampen hadden, opgelost.

Nieuwe, handige functies
Daarnaast zijn door onze ontwikkelaars verschillende handige functies aan WebManager toegevoegd. Op het dashboard is bijvoorbeeld een handige Google Analytics-widget gekomen waarin de belangrijkste gegevens uit Google Analytics direct af te lezen zijn. Verder is de zoekfunctionaliteit geoptimaliseerd, zodat de zoekresultaten sneller en completer worden weergegeven.

Aan kleine handigheidjes is ook gedacht. Zo zijn in deze versie alle pagina’s, nieuwsberichten en agenda-items snel en makkelijk op te slaan met de toetsencombinatie ctrl-S (Windows) of cmd-S (Apple).

Heeft u interesse?
Naast veel nieuwe functionaliteiten biedt deze upgrade ook oplossingen voor beveilingsproblemen. Ons advies is dan ook om te kiezen voor een upgrade naar de nieuwste versie van Abovo WebManager. Mathijs Jansen, onze accountmanager Internet, kan u over alles wat u wilt weten vertellen. U kunt hem bereiken op 0229-281 038.

← Terug naar overzicht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt nooit gepubliceerd of gedeeld.

Misschien ook interessant

25
jul
2016

TMG en Talpa gaan samen een nieuw radiobedrijf vormen. Wat betekent dit?

Radio

Lees verder
30
jun
2016

Abovo ontvangt Google Premier-certificaat

Abovo Media, Online

Lees verder
17
jun
2016

Nieuw! Zelf gericht online lokale campagnes starten?

Abovo Media, Online

Lees verder